24 AugGoldenblog 2011

Lezajlott az idei Goldenblog verseny, megvannak a nyertesek és a Street Art BP a zsűri döntése alapján a kult-szórakozás kategória top tizes csapatában landolt. Újra. Egyetlen duplázóként tavalyról. Nos, hát mit lehet erre mondani? Komolyan nagyon megtisztelő a dolog, meg jól esik (és ösztönzőleg hat) az elismerés, pláne úgy, hogy totál váratlanul ért.

Tavaly még végig követtem az akkori verseny, most ellenben inkább csak megszokásból neveztem a blogot. Egyrészt mivel egyáltalán nem számítottam arra, hogy a tavalyi előkelő hetedik hely után idén is beválogatnak a legjobbak közé (mert hát annyi jó blog van még ebben a kategóriában, akiknek kijárna az elismerés), másrészt pedig mert nagyon nem volt szimpatikus, hogy kommentelni és a közönségszavazásban részt venni csak a facebookos hozzáféréssel lehet. Persze, értem én az okot (átláthatóbb, csalásmentesebb szavazás), de akkor is irreális szerintem egy közösségi oldalhoz kötni egy attól teljesen független blogszavazást. Mindegy. Emiatt nem is reklámoztam a szavazósdi dolgot sem itt, sem máshol, viszont ennek ellenére is kapott a blog 14 voksot (=98. hely a 205-ből), ami szerintem teljesen jó eredmény, így, minden reklám és “lájkoló” nélkül.

No, de a fentiek miatt én nem is szavaztam a kedvencekre, meg az igazat megvallva kicsit el is feledkeztem az egész versenyről, ma reggel viszont gyanús lett, hogy hirtelen a normális többszörösére ugrott a látogatottság és a látogatók majd’ mind a goldenblogról érkeztek, így átklikkeltem oda és hitetlenkedve láttam a végeredményt. Szóval akkor innen is köszi a zsűrinek az ismételt támogatásért, a látogatóknak azért a 14 szavazatért… nomeg persze hatalmas gratula a szintén streetart/graffiti témávan foglalkozó Budapest Avantgarde-nak a top 3-as helyért!

One Response to “Goldenblog 2011”

  1. […] Ezeket rögtön a fiktív tanösvény elején, a Margit szigetnél és környékén kell keresni. Az első bent van magán a szigeten, ahogy megyünk be a Margit-hídról, a jobb parton, az első kikötőnél. Itt kell lesétálni az alsó kapuhoz (ami egyébként elvileg tilos amennyiben nem áll bent hajó, node ki törődik a szabályokkal?) és ott, a rácson találjuk a Budapest Avantgarde-os Petyka egyik jellegzetes képét (aki egyébként időközben, megérdemelten fődíjas lett a korábban emlegetett Goldenblogon). […]

RSS feed for comments on this post.