16 JulGoldenblog 2010

Tegnap kihirdették az idei Goldenblog verseny Kult + szórakozás kategóriájában a nyerteseket és a Street Art Budapest bekerült a top10-be, nyolcadik helyen végezve. Mindezt nagyjából 500 nevező közül, szóval huhh… azt hiszem ez eléggé szép eredmény. :) Korábban már volt egy előzetes, ötvenes lista, elég erős mezőnnyel és nagyon nem voltam biztos benne, hogy sikerül majd onnan továbbkerülni, de csak összejött.

Egyébként már tavaly is nevezve lett a blog, akkor a helyi érték kategóriába (igazából mindmáig nem tudom eldönteni, hogy melyikbe passzol jobban), de az még a problémás, blogol.hu-s időkben, a költözés, újraindulás előtt volt, szóval nem csoda, hogy akkor nem lett semmi eredménye a dolognak. Alant pedig a hivatalos végeredmény:

A saját top10-es listám mondjuk biztos másképpen nézne ki, a Geekz blogot példul nagyon hiányolom, node ez a lista nem is az én izlésemről szól.
Jah és persze itt is kösz mindnekinek aki ide irányozta a szavazatát, meg mindenkinek aki olvas rendszeresen, meg azoknak is akik csak alkalmi látogatók, meg love and peace and happiness.

4 Responses to “Goldenblog 2010”

  1. amorfart says:

    ….Gratula!hejjjj…..

  2. yard says:

    !!! gratulálást aplikálok :)

  3. Mocca says:

    Őszinte gratulációk és kalapemelgetések a helyezéshez! :D

  4. Case says:

    Köszönet mindenkinek, igyekszem tartani (emelni!?) a színvonalat, hogy jövőre is legyen ott keresnivalója a blognak. :)

RSS feed for comments on this post.