06 Mar1000% kiállítás – Képek + Finissage

Aki eddig nem jutott el a 1000% csoport Telep galériás kiállítására még most pár napig pótolhat, pontosabban csütörtökön este hétig, ugyanis ekkor kerül majd sor a hivatalos záróeseményére. Ekkor lesz többek közt darabjaira szedve a reprókból összeállított fal is és ha valakinek esetleg fájna a foga valamelyik képre, azt itt rögtön meg is veheti majd (számozva, szignózva, ezresért).

Alább a flyer a csütörtöki eseményhez, valamint pár kép a kiállításról, ami falanként különböző szekciókra bontva mutatja be 1000% csoport tíz éves történetét és a csoport tagjainak közös és egyéni munkáit. Az első fal egy kis fotóalbummal nyit, régi képekkel a tagokról, munka közben vagy csak úgy, privátban, majd jön a kültéri melók bemutatása (Bánkitó fesztivál, Nyugati tér, klubok, kocsmák, egyebek), képekkel, falra felfirkált infóval, vagy éppen kinyomtatva, kis könyvecskékbe összefűzva. A már emlegetett repró-fal után a flyerek, plakátok, programfüzetek jönnek, ezekkel szemben pedig a csoport által összehozott régi fanzine-ekbe kapunk egy kis betekintést. Végére jut még egy jókora adag a 1000% és TorzMerev matricáiból, plusz itt-ott elszórva a teremben találhatunk még pár egyéb érdekességet is: kidekorált busz és teherautó modellt, műterem tervet és egy térképet a rendező Chimera-Projekt által indított Mapping Budapest projekthez.

A Chimera-Projekt következő kiállítása amúgy jövő hét végefele nyílik majd a svájci Yves Lavoyer absztrakt street art munkáiból, erről majd később bővebben, most pedig a képek (ahol van nagyobb verzió is, azt szokás szerint a kis egér ikon jelzi a kép sarkában):



























One Response to “1000% kiállítás – Képek + Finissage”

  1. […] art kiállításról, megjött az infó az előtte futó eseményről is, amit szervezőként a 1000% retrospektívért és Tüfujeger Tourért felelős Chimera Project jegyez. A központi téma most az utcai művészet […]

RSS feed for comments on this post.