18 JunÁtalakítás alatt / Under Construction

Ahogy látható, a blogon “kissé” kevés új anyag volt az elmúlt kb. másfél évben. Nem mintha alapanyag nem lenne, az van bőven, sok száz régi és új fotó halmozódott fel, de krónikus időhiány miatt egyszerűen nem jutott energia a blogra… ez azonban szépen lassan megváltozik, újraindulnak a max pár naponkéti posztok, előbb azonban jön még egy masszív átalakítás, teljesen új, mobilbarát kinézettel és hasonlókkal, szóval, ha időnként furán néz ki az oldal, akkor nincs semmi gond, csak folyik az új design tesztelgése.
És, hogy mikorra lesz kész? Passz. Nem akarok határidőket írni, amikből aztán kicsúszok, szóval mondjuk legyen az, hogy nyáron valamikor, vagy ősz 2016 elején? (ez se jött össze) Ha közeledik az újraindulás, akkor arról még úgyis lesz egy újabb poszt, a lényeg egyelőre annyi, hogy nem halott a blog, nagyon nem.
Bármi kérdés, stb. esetén addig is emailben el lehet érni vagy akár facebookon is (ahol persze követni is lehet az oldalt).

EN
The blog is currently under construction (so, it may look weird now and then) and it’s gonna be back within a few months with a brand new, mobile-friendly design and loads of new material. So, even tho there wasn’t any proper post here for about one and a half years, the blog’s ain’t dead, it’s gonna be back, better than ever. Stay tuned! (update: re-start: Spring 2016!)
In case of any question feel free to contact me in email or on facebook (where you can also follow the page for future updates).

Comments are closed.