29 MayMa Downtown, holnap Rákapcsolás!

Két (pontosabban három) nap alatt két komolyabb graffiti / street art esemény is lesz a városban: egy ma, egy pedig holnap/holnapután. Szóval menjünk sorban:

Downtown @ Telep – május 29

A Downtown graff / street art magazin a belvárosi Telep-en (ahova ugyebár a Shopp is beköltözött 1-2 éve) tart egész napos, délben startoló, hajnalba lógó mini-fesztivált, élő festéssel, zenével, meg mindenféle egyéb programokkal. Alább a Shopp ajánlója az eseményhez:

A mai nap az egyetlen rendszeresen megjelenő hazai graffiti – street art aktivitást publikáló magaziné ami nem más mint a mindig ingyenes, nagy méretű és fekete – fehér Downtown magazin. A Shopp otthonában, a Telepen egész napos stylebattle -ök, kiállítás, live painting és live rapping lesz, este 20:00 és 21:30 között a Sick Busniess – Hunting for Baba Yaga és a mindössze egyszer bemutatott Training filmek kerülnek a vetítőbe amik visszarepíthetnek minket a 2000-es évek elejére, a mozgalom egyik csúcspontjához!  Az új magazin is mától beszerezhető. természetesen mint mindig, ingyenesen.

fb event

downtown2014

Rákapcsolás – május 30

Folytatás a következő két nap a Soroksári úti R33-ban, ahol szintén lesznek zenés programok is (pénteken hip-hop, szombaton elektronika), valamint élő festés plusz matrica-, sablonkészítő és festékkezelési workshopok (16:00 előtt csak gyerekeknek!). Nomeg matrica kiállítás! Fix belépő nincs, csak támogatói jegy és az ebből származó teljes bevétel jótékony célra megy, merthogy az egész rendezvény hátrányos helyzetű gyerekek, fiatalok megsegítésére jött létre.

fb event

Két kedvcsináló videó:
http://vimeo.com/92654556 / http://vimeo.com/94745887

A fesztiválhoz amolyan kedvcsinálóként / felvezetésként már volt egy kis akció a Platán Galériában, amiről egy kis videót is összehoztak a szervezők:

rakapcsolas

Comments are closed.