17 NovMargit híd retro

Annak örömére, hogy a Margit híd végre újra járható, előkerestem azokat a képeket, amiket még a felújítás előtti egy-két évben lőttem, többnyire a szigetbejárónál levő aluljáróban. Volt ott egy-két dolog amit szerettem, de ettől függetlenül határozottan nem kívánom vissza az akkori állapotokat. No, szóval lássuk, hogy nézett ki a híd a nagygenerál előtt. (Ha valakit nem izgatnak az összefirkált falak, az utolsó képig akkor is érdemes letekerni.)

A budai oldal déli lépcsője…

…és az aluljáró:

Egy halmozottan elfuserélt panorámakép, a felújítás első hónapjaiból:

És egy kis extra a végére. Nem igazán street art, de azóta sem tudom, hogy mi is lehetett ez, vagy, hogy hogyan került oda ahova. A pályáját ránézésre valami pad, vagy asztal alkatrészként kezdhette, de amikor én láttam,  2009 szeptemberében, az aluljáró kis teraszos déli lépcsőfordulójánál volt a falhoz támasztva. Kiváncsi lennék a sztorijára, hogy honnan származik, ki rajzolta, hogy került oda, nomeg, hogy mi lett a sorsa, de esélyes, hogy soha nem derül ki egyik sem.
update: No, ezzel az utolsó kijelentéssel jókorát tévedtem, mivel már meg is lett fejtve a rejtély. Részletek a poszt alatti kommentben.

2 Responses to “Margit híd retro”

  1. yard says:

    a legutolsó művet SIOR készítette, egri srác, ilyen free art
    paneleket rakosgat mindenhova, ahol jár… nekem is van egy :)

  2. Case says:

    Huhh, gyorsan meg lett fejtve a rejtély, kösz az infót. :)

RSS feed for comments on this post.