30 Jun3D City – Graph-X

Ahogy a városban szerteszét elszórt óriásplakátokról, vagy akár a mai Metro(pol) címlapjáról is tudni lehet, m0st hétvégén, péntektől vasárnap estig 3D Street Art fesztivál lesz a Nyugati parkolójában, DJkkel és… kb. ennyi. Bővebb infót képtelenség találni az eseményről, még a szervező oldalán sincs semmi, annyit lehet tudni, hogy lesz egy külföldi vendég (a berlini Christiane Jessen-Richardsen), valamint DJk, nomeg BMX és breakdance bemutató, de hogy a három napon belül mi mikor lesz, hogy ki fog még festeni és, hogy mi az egésznek az apropója az kideríthetetlen. Én mindenesetre kinézek majd időnként a fotómasinával, a többit meg majd meglátjuk. Addig is itt a plakát és a Metro boritós hirdetés.

update: Úgy néz ki csak én voltam türelmetlen, mert a poszt írása után 1-2 órával kikerült a szervezők oldalára (link fent) a részletesebb program (poszter lent), habár a 3D festők kilétét továbbra is a titokzatosság leple fedi. Reméljük tényleg jó idő lesz hétvégén és akkor vasárnap jön a beszámoló képekkel, megmindennel.

update #2: No, megvan a lényeg is (kösz a szervezőknek a kommentekért!), vagyis a festéssel kapcsolatos tudnivalók:
Egyrészt lesz öt, nagyjából 40 négyzetméteres 3D-s aszfaltkép, a Neopaint, a 1000% és a Color Brigade csapatától, valamint a már emlegetett meghívott vendégtől (Christiane Jessen-Richardsen).
Ezen kívűl az eseményre felépítenek egy kb. 40 méter hosszú graffitifalat is, amint pedig Blik, Rask, Nikon, Band és Hoek ügyködik majd.
Szóval azért eléggé korrekt a névlista, ezek után pláne kötelező lesz a megjelenés a helyszínen.

6 Responses to “3D City – Graph-X”

  1. Artinvent says:

    A rendezvény részletes programja itt elérhető:

    http://artinvent.blog.hu/2010/06/30/3d_city_graph_x_reszletes_program

    Üdvözlettel: a szervezők

  2. Case says:

    Oks, kösz az infót, mindjárt megy is ki az updatelt verzió.

  3. Artinvent says:

    Köszönjük a módosítást! A szakavatott érdeklődők tiszteletére íme egy rövid összefoglaló a résztvevő művészekről:
    3D aszfaltképet festő csapatok: Neopaint, 1000%, Color Brigade, és Christiane Jessen-Richardsen. Ezekből a képekből 5 db lesz, egyenként nagyjából (maximum) 40 négyzetméteres területen.
    A helyszínen építünk egy kb. 40 méter hosszú graffiti falat is, melyet a következő művészek festenek: Blik, Rask, Nikon, Band és Hoek.
    Ha még bármi kérdés felmerül, állunk bárki rendelkezésére.
    Üdvözlettel: Artinvent

  4. Case says:

    Számomra speciel ez az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb infó és azért szerintem vannak még így páran. :) Szóval thx és mindjárt megy az újabb update.

  5. fogas says:

    ez eddig nagy gagyiság.
    árulja már el valaki mi ebben a 3dé

  6. Case says:

    fogas: jah, nem valam nagy durranás eddig ez az egész, viszont ezeknél a képeknél azért ott van az is, hogy élőben nem annyira jön át a 3D, fotókon sokkal inkább (ugye térlátás vs. 2D). No, de majd holnap bővebben.

RSS feed for comments on this post.