08 MaySzomorú

Ez a bejegyzés eredetileg arról szólt volna, hogy mostanság kicsit el vagyok úszva és ezért maradnak el a napi bejegyzések és ez még egy bő hétig nem is igen fog változni, de azért a 2-3 napos tempót addig is igyekszek tartani.

Erről szólt volna. Aztán megláttam az ordenáré bannert az oldal tetején, pontosabban előbb az alábbi szöveget a belogolás után:

“Figyu, a helyzet az, hogy válság van, meg minden. Fejleszteni kell a szervereket, vagyis vannak költségeink, amiket viszont nem szeretnénk rajtatok leverni, ezért felteszünk egy reklámsávot minden blog tetejére, hogy ez eltartsa a blogolt, és ti is nyugodtan blogolhassatok tovább. A jó hír a dologban az, hogy nemcsak reklám kerül fel, hanem ugyanitt pontozni is lehet a blogokat majd, és a legnépszerűbb blogok dobozban kikerülnek majd a főoldalra (valamint a későbbiekben további hasznos funkciókkal is bővül a felső sáv).”

Annak idején dilemmáztam a blogspot és a blogol közt és azért lett utóbbi, mert itt nincs eltüntethetetlen fejsáv. Erre meg jön ez. Semmi előzetes figyelmeztetés, vagy választási lehetőség, hanem benyomják ezt az ocsmány… izét, ami romba dönt minden layoutot és egy atw.hu-s vagy g-portal-os oldal szintjére alázza a legjobb itt levő blogokat is. Há’basszus. És még úgy akarják beállítani, mintha ez nekünk jó lenne. Asszem ideje elgondolkodni a költözésen.

Mindenesetre addig is itt egy, a helyzetet eléggé szépen summázó sticker:

Comments are closed.