08 MayLooking For Freedom – From Berlin To Budapest

A Chimera-Project eddigi egyik legizgalmasabbnak igérkező kiállítása nyílik május közepén, Looking For Freedom – From Berlin To Budapest címmel, ami, ahogy sejthető a névből, a berlini street art világába ad egy kis betekintést. A résztvevők közt ráadásul van pár olyan nagyágyú is, mint a zavarbajetően élethű mini lakótelepi házairól ismert EVOL, szóval már most be lehet vésni a naptárakba a május 16-os dátumot, vagyis a megnyitó napját.
Maga a megnyitó este 7-kor kezdődik, a kiállítást június 8-ig lehet majd megnézni, a helyszín a Chimera-Project galériája (Budapest 1072, Klauzál tér 5.) lesz, a kiállítók teljes listája pedig: Evol, Boxi, Dave The Chimp, Eliot, Emess, Just, Pisa73, Vidam és a Various & Gould páros. Utóbbiak ráadásul személyesen is ellátogatnak hozzánk és «Wanted Witches – Witches Wanted» címmel hoznak össze egy installációt a galériában. Bővebb infóért klikk ide!

One Response to “Looking For Freedom – From Berlin To Budapest”

  1. […] 18:00 közt) még el lehet csípni a Looking For Freedom – From Berlin To Budapest kiállítást (itt volt szó róla korábban) a Chimera-Project galériájában (VII. ker, Klauzál tér 5.), ami a szabadság és […]

RSS feed for comments on this post.