23 JanEvan Roth (Graffiti Research Lab) előadás

Emailben futott be az alábbi kis street art / graffiti témához kapcsolódó programajánló, szóval:

A KIBU Storytelling sorozat második előadója EVAN ROTH a Graffiti Research Lab és a Free Art and Technology Lab egyik alapítója.

/// KI AZ AZ EVAN ROTH? //////////////

Ő az

Evan munkáiban leginkább a graffiti, a nyílt forráskódokon alapuló technológiák és a köztéri kultúra kapcsolódnak össze, így budapesti előadásában is leginkább ezeken a témákon keresztül beszél munkáiról.

Ismertségét aktivista szellemiségű projektjei mellett leginkább az Eyewriter nevű, Zach Lieberman, James Powderly, Chris Surque, Tempt1 és Theo Watson közreműködésével készített projektjének köszönheti, amellyel a Future Everything Award 2010-et megnyerték és az Ars Electronica Golden Nica díját Interactive Art kategóriában is bezsebelték.

Evan Roth munkái megtalálhatók a New York-i Museum of Modern Art állandó gyűjteményében, de kiállításra került az Egyesült Államok, Europa és Ázsia számos intézményében, köztük a Pompidou Központ, a bécsi Kunsthalle, a londoni Tate, a Fondation Cartier kiálltásain is.
Linkek:
Evan Roth / Graffiti Research Lab / Free Art and Technology Lab / Occupy the Internet

Helyszín: Corvin Áruház, Bp. VIII. Blaha Lujza tér 1., 3. emelet
(bejárat a Somogyi Béla utcai piros vaskapun)
időpont: 2012. január 27., 19 óra

A belépés ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékodat jelezd max. január 25-ig, hogy minél jobban felkészülhessünk a kényelmes és gördülékeny vendéglátásra.

Comments are closed.