29 AprArt Moments – GG vs Petyka

Ha a PortfolioPoints kismillió kiállítása nem lenne elég valakinek így tavaszra, akkor ezzel részben egy időben, április 12 és május 1 közt egy másik, nagyon hasonló alapkoncepcióval (sok művész, sok helyen, mindenféle műfajból) futó rendezvénysorozat helyszíneit is neki lehet állni még gyorsan végigjárni: az Art Moments 70 kiállításán összesen száz művész mutatkozik be. Ezek közül streetart / graffiti szempontból három helyszín van ami igazán érdekes: BreakOne festményeit és festett gördeszkalapjait a Republic Of Art nevű helyen lehet megnézni (1051,Budapest, Vigyázó Ferenc u.4), míg a Ragad Art kiállításon is résztvevő stenciles Szarvák Antal cuccai a Mint Caféban (1076, Budapest, Akácfa u. 14.), Petyka és az előző posztban is emlegetett GG stencilei, festményei és egyebei pedig a Toldi moziban láthatóak. A nagyon komoly Toldi mozis cuccokról képek alább, a hétvégén még élőben is meg lehet nézni őket (és érdemes, képeken töredéke jön át csak annak, hogy mennyire részletgazdagok), aki pedig GG-ről akar olvasni bővebben, az nézzel át a hg.hu-ra, akiknek a nagyon korrekt, A hét grafikusa című cikksorozatában most ő az aktuális téma.

GG

Petyka

7 Responses to “Art Moments – GG vs Petyka”

 1. Áron says:

  Petykának van jópár képe amin lehet érezni egy erős Shepard Fairey hatást.. (tudva hogy nekem ő a streetart atyaúristene, ez nem akkora baj csak szembeszökő)
  Viszont GG vonala lenyűgöző, könnyedén lehetne nagyobb márkát építeni rá.
  Így tovább srácok!

 2. antiforma says:

  Sziasztok Szerkesztők!
  Mindkét művész alkotásai lenyűgözőek! Szavazzatok az alkotókra, ma és holnap még lehet! Itt: http://www.artmoments.hu/static/poll

  Viszont ha lehet a nevemet javítsátok már ki a cikkben. Nem Szervák Antal hanem Szarvák Antal. A windows mindíg ki akarja javítani de ne hagyjátok magatok! Köszönöm!!
  Egyébként itt csekkolhatjátok az én munkáimat is: http://www.arteon.hu/index.php?action=gallery&artist_id=754

 3. Orsi says:

  És Áron ezt azért gondolod mert: vannak benne csíkok? :DD

 4. Lobelt Ledfold says:

  @ Orsi: :D:D:D:D:D
  @ Áron: Áron, ha Neked Shepard a “street art atyaúristene”, akkor nem jobban kellene ismerned a munkáit? Szerintem két teljesen különböző stílus az, amit a két művész képvisel. Bár elismerés Petyka munkáit Shepard Fairey munkáival egy asztalon említeni, de azt Te is láthatod, hogy a S.F. hatás egyáltalán nem szembeszökő, mert nincs is. :)

 5. Case says:

  antiforma: Javitom máris, bocs az elírásért!

 6. […] art ihlette digitális festményeiről is ismert (és akiről nálunk is volt szó, többek közt itt és itt). Az interjúért, amiben az ő munkái mellett szépen körbejárják a street art témát […]

RSS feed for comments on this post.