31 MarPortfolioPoints 2011 – április végén

Április 19 és 23  közt kerül megrendezésre a Portfolio Points idei eseménysorozata, ahol szokás szerint pár nap alatt a fél városban, dömpingszerűen folynak majd a legkülönbözőbb grafikai, design, fotós, stbstb programok és kiállítások.

A rendezvénynek normális oldala egyelőre sajna nincs, a tavalyi oldal helyén jelenleg csak egy facebook link várja az látogatót. Remélhetőleg ez változik majd, mert a facebook egy ehhez hasonló komplexebb esemény programjának közzétételére ugyebár teljességgel alkalmatlan, nomeg egy nagyrészt a design és egyediség témája köré épített eseménynél legalábbis furcsa lenne, ha csak a pont az ezek teljes hiányával befutó, maximálisan uniformizált közösségi oldalon hirdetné magát.

Annyit mindenesetre sikerült kibogarászni, hogy két graffiti / streetart témával foglalkozó esemény minimum lesz most is:

A Wesselényi u. 13 alatt található Shopp! UrbanArtGallery Nikon, Rask és Blik prezentálásában lesz egy kiállítás “A Mi graffitink 15 éve” címen, a szóban forgó hármas régebbi, utcai időszakáról. Megnyitó április 21-én, este fél 8-kor, DJ Ozon közreműködésével.

Az Eiffel téren (azaz a Nyugati mellett) pedig szintén 21-én, este 9-kor a Paint Club nemzetközi versenysorozat egyik selejtezőjére kerül majd sor, ahol a markerekkel esnek neki majd a versenyzõk a vásznaknak.

2 Responses to “PortfolioPoints 2011 – április végén”

  1. yard says:

    a merlinben is lesz street art

  2. Case says:

    Igen, azóta láttam, tegnap szereztem egy programfüzetet, szóval az alapján lesz majd még egy poszt részletesebb infókkal.

RSS feed for comments on this post.