22 SepTelep dupla

Ma is a pár nappal korábban emlegetett, Gozsdu udvaros Telep lesz a téma, ráadásul két dolog miatt is. Egyrészt mert hétfőn sikerült eljutni a legutóbb behirdetett kiállításra, szóval arról vannak képek, másrészt pedig meret most hétvégén megint egy érdekesnek igérkező esemény lesz a Gozsdu E udvarában. Szóval előbb az utóbbiról:
Most a héten a hét tagú svájci Schwarzmaler 15er graffitis és designercsapat esett neki a Telep kiállítóterének, hogy kifesse padlótól plafonig és a kész munkát péntektől jövő csütörtökig lehet majd megnézni. A megnyitó nyolckor lesz, a svájciak weboldalát és régebbi projektjeiről itt találjátok, a folyamatban levő munkáról pedig itt találhattok képeket. Már így, nagyon félkészen is jónak tünik a cucc, szóval kiváncsi leszek mi sül ki belőle a végére.

És akkor a képek a most hétvégi akcióról. Az Andrássy utas megmozdulásra sajna nem jutottam el, szóval csak a Telep erősen építési területre hasonlító belsőterében levő kiállásról vannak képek, ahol, ugyebár G.G., Juhász Balázs, a Metal Guitar Dsgn, Orosz Richárd, Stark Attila, Szőke Gáspár és Tóth Balázs munkái voltak a falakon.

Ez meg kint volt az udvaron, szóval gondolom nem a kiállítás része volt:

One Response to “Telep dupla”

  1. Ato5! says:

    fincsi volt ezza – Schwarzmaler 15er – (Y)

RSS feed for comments on this post.