26 Augkkkiállítás

A hétkeres romkocsmák világát a sznob, koktélozgató réteg számára újrahasznosító Ötkertben (Zrínyi utca 4, további infóért klikk ide) nyílt nemrégiben egy nagyon korrekt kis mini-kiállítás az itt a blogban is többször emlegetett street art művészkisasszony, Miss kk dolgaiból, melynek, pár régebbi munkáról készült, a kk fotologból már ismerős kép mellett, a fő attrakciója tíz direkt ide készült új figura (vagyis ahogy ő hívja őket: baba). Utóbbiak pedig már csak azért is különlegesek, mert a megnyitó időpontjához, vagyis augusztus 20-hoz a igazodva ezeken a tipikus kk féle elemek mellett mindenféle tipikusan magyar motívumok is felbukkannak, a matyómintától a mézeskalácsszíven át a turórudiig.

Sajna arról, hogy meddig is tart a kiállítás, vagy, hogy a direkt ide készült cuccok maradnak-e állandó dekornak (reméljük) nem találtam sehol infót, szóval akit érdekel a dolog, az vándoroljon el oda még mostanában, mert egy élmény ezeket a csodákat életnagyságban is megnézni. Belépő természetesen nincs, viszont ott helyben kitéve se volt nagyon semmi tábla, hogy itten kéremszépen kiállítás van, de ettől még van és a cuccokat a belső udvartól jobbra levő foteles, ücsörgős részben találjátok meg.

8 Responses to “kkkiállítás”

 1. amorfart says:

  ….Éljenek a csajok!:-)hejjjj….

 2. KOLNER says:

  Blaha és Keleti közt kirakat üvegfalán is észlelni :)

 3. Case says:

  Úgy biza és az is meg van örökítve már és hamarosan jön egy nagyobb poszt kk utcai cuccairól az elmúlt kb. egy évből, szóval abban majd benne lesz az is. :)

 4. d. says:

  A kiállítás sajnos már lekerült a falakról. Reméljük sokan láttátok! Köszönjük a kedves szavakat!

 5. kk says:

  kedvesek vagytok, köszöntem )

 6. Andreas says:

  Where ist it in budapest?
  i am around 23rd of september in budapest and i would like to see this exhibtion.
  can somebody tell me the address?

  thanks!

 7. KOLNER says:

  Berlinben is láttam ehhez hasonlókat ! színes és figyelemfelkeltő..nekünk ez művészet de van akinek csak egy darab 140 g-os papír… a többi eltörné a kezünket mert vandálnak hisznek….. irigyek vagy csak tudatlanok :)

  kinyomópisztolyos műgyanta bevált :):):) totális keménység 100% max kalapáccsal szedik le :D:D

 8. Case says:

  Andreas: unfortunately it closed already.

RSS feed for comments on this post.