24 AprÁrkád Graffiti Jam a hétvégén

Az utóbbi időben (szerencsére!) megint egyre több témánkba vágó esemény van a városban, most például, amellett, hogy ugyebár még nagyban folyik a Portfolio Points rendezvénysorozata, vasárnap az Árkádban sor kerül egy nagyon durvának igérkező graffitis seregszemlére is: az Árkád és a Shopp! közös szervezésében a hazai színtér legjobbjai közül húszan mérik össze a tudásukat az Örs Vezér téri bevásárlóközpont első emeleti parkolójában a délelőtt tíztől koraestig tartó happeningen, a “Szeretlek Budapestet” témakört körbejárva (nesze neked Szeretem Budapestet Mozgalom). Alább flyer, sajtószöveg, plusz a tényleg ritka reprezentatív névsor. Kötelező program.

SZERETLEK BUDAPEST!
Graffiti Jam és Verseny a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpontban

Április 29-én vasárnap egy nem mindennapos esemény lesz a budapesti ÁRKÁD Bevásárlóközpontban. Magyarország 20 kiváló és elismert graffiti művésze fog festeni, hogy az egész napos jam keretén belül versenybe szálljanak egymással, és tehetségükkel, munkáikkal méltán képviseljék a hazai graffiti és street art kultúrát. Az esemény címe “Szeretlek Budapest!”, ugyanis a készülő alkotásokban érezhető és/vagy látható lesz az az életérzés, amiért szeretjük Budapestet.

A művészek névsora: Böki / Byno / EightySeven / Fat Heat / Fork / GG / Gunman / Hepi / Hoek / Kast / Master 84 / Mega One / Mer 7 / Mr. Zero / Nikon One / Obie One / Otrub / Riog 86 / Robe / Sior

A “Szeretlek Budapest!” egész napos graffiti jam és verseny egyik nélkülözhetetlen eleme az élő zene is, amelyről DJ Audiolife fog gondoskodni a legütősebb hiphop, dubstep és elektronikus zenékkel, valamint jelen lesz a hazai freestyle rap háromszoros bajnoka, Snow is.

Időpont: 2012. április 29. vasárnap 10:00 – 19:00h
Helyszín: ÁRKÁD Bevásárlóközpont – 1106 Budapest Örs Vezér tere 25A., I. emelet – parkoló

Közvetlenül a verseny után zsűri fogja kiválasztani az első három legjobbnak ítélt munkát, majd a 20 alkotás egy közönségszavazáson is részt fog venni, amely az ÁRKÁD Budapest Facebook oldalán lesz elérhető. A kész munkákból utcai kiállítás fog nyílni.

One Response to “Árkád Graffiti Jam a hétvégén”

  1. […] tematikailag Budapest körül forgó graffiti jam az Árkád bevásárló központban és, ahogy az előzetesen is ismert névsor alapján is sejteni lehetett, nagyon komoly munkák születtek a műfaj iránt […]

RSS feed for comments on this post.