13 MarÁllati graffiti verseny

Mintegy az előző poszt lehangoló mivoltát ellensúlyozandó, most egy nagyon pozitív kezdeményezésről kaptunk hírt: a Fővárosi Vízművek a Víz Világnapja alkalmából graffiti versenyt hirdetett, március 24 / 25 hétvégére, aminek helyszíne a Fővárosi Állat- és Növénykert lesz (ezzel új értelmet nyer az előző posztban emlegetett, a városvédők által a WWFtől lenyúlt jegesmacis kép). Alább a hivatalos infó a nevezésről és versenyről (amiből az is kiderült, hogy bárki is volt az ötletgazda, valamilyen szinten képben van a témával kapcsolatban). Szuper jó kezdeményezés, sok ilyet még!

Graffitiztél már úgy, hogy közben egy víziló bámult rád? Kétlem, de most ebben is részed lehet. Ne légy láma, inkább nevezz a Fővárosi Vízművek Víz Világnapi graffiti versenyére, amelyet március 24-én és 25-én tartunk a Fővárosi Állat- és Növénykertben.

A verseny központi témája a víz, az ezzel kapcsolatos alkotásaitokat az erre kijelölt OSB lapokra fújhatjátok majd fel mindkét nap. A kannákat mi biztosítjuk, de akár magatokkal is hozhatjátok kedvenceiteket. A felületek mérete korlátozott, ezért várjuk előzetes jelentkezéseiteket a kommunikacio@vizmuvek.hu e-mail címre. A versenyre a nevezések sorrendjében hívjuk meg az utca művészeit, a meghívottakat a jelentkezéskor megadott e-mail címen értesítjük. A jelentkezéskor az alábbi adatokat tüntessétek fel:

    * név
    * értesítési e-mail cím
    * telefonszám (nem kötelező)
    * életkor
    * jelszó (Az általatok megadott jelszó arra szolgál, hogy a verseny helyszínén biztosan be tudjunk titeket azonosítani, nehogy a nevetekben valami toy fessen a számotokra fenntartott felületekre.)
    * melyik napra nevezel (március 24. vagy március 25.)

Helyszín: Fővárosi Állat- és Növénykert (Budapest XIV., Állatkerti krt. 6-12.)
Időpont: március 24. és 25. 10:00

forrás

3 Responses to “Állati graffiti verseny”

  1. Ez hülyeség. A tagelés tényleg nem jó, de könyörgöm, olyan művészi értékkel rendelkező graffitik is vannak, amelyeket inkább védeni kellene, vagy kiállítani. Itt is szintén az ésszerűségen, és nem a lejáratókampányon, pocskondiázáson lenne a hangsúly.

  2. Sorry. Félrecsúszott a komment. :S Az antigraffitihez szántam.

  3. […] egy kis gyorshír: akiknek (hozzám hasonlóan) nem sikerült eljutni az állatkertben tartott hétvégi graffiti versenyre, azok most a szervező Fővárosi Vízművek jóvoltából pótolhatnak, mivel a facebook oldalukon […]

RSS feed for comments on this post.