28 SepThe Colours Of The Streets

Sorra bukkannak fel a hírek az őszi szezon street art / graffiti eseményeiről, ezek közül a legfrisebb és egyben időben a legközelebbi a most szombati The Colours Of The Streets néven futó happening, a Hajógyárin található Vakum Design Shopban, élő festéssel, kiállítással és olyan résztvevőkkel, mint Nikon, Blik, GG, Petyka, Killkiss, Fekete Balázs, és Hoek. Kezdés tízkor, finis pedig hétkor, a kiállítást viszont egészen a hó végéig meg lehet majd nézni, szóval aki most szombaton nem ér rá, arról az se marad le. Alább flyer és a hivatalos infó.

A Shopp! és a Vakum Design Shop bemutatja

The Colours of the Streets of Budapest
Design és urban art, graffiti és enteriőr. Ezek azok a témák, amelyeket a Design Hét keretén belül szeretnénk körüljárni és vendégeinknek reprezentálni most októberben.
A The Colours of the Streets of Budapest, avagy a Budapest utcáinak színei egy olyan egész napos graffiti és street art megmozdulás lesz, ahol Budapest nevezetes graffiti művészei a Hajógyári szigeten nyílt üzletünk hatalmas falát fogják kidekorálni, amelyből a nap végén egy komplex mű fog születni. Az élő festés mellett élő zene is gondoskodik a megfelelő atmoszféráról.
Ezzel egy időben a másik termünkben egy kiállítás is megtekinthető lesz, amely szorosan kapcsolódik az urbánus művészetekhez és a graffiti – street art kultúrához.
Várunk mindenkit egy igen kellemes környezetben, ahol lazulásra is van mód kényelmes design bútorok és egyedi kiegészítők között!
Élő festés és megnyitó: 2011. október 1. szombat 10:00h – 19:00h – A kiállítás megtekinthető október 29-ig a Vakum Design Shop nyitvatartása alatt
Helyszín: Vakum Design Shop Lakberendezési Bolt és Galéria – 1033 Budapest, Hajógyári sziget 130.
Alkotók és kiállítók: Bezzegh Levente, Blik Dani, Fekete Balázs, Gabay Gergely (GG), Nikon One, Riez József, Szabó-Lencz Péter (Petyka)
Beat: Audiolife
Csatlakozz: Facebook event

Comments are closed.