11 Aug18+ Sziget

Ma kezdődik hivatalosan a Sziget, szóval az aktualitás jegyében a mai posztban egy olyan matrica következik, amit még a tavalyi rendes, egynapos szigetlátogatásom alatt sikerült megörökíteni. Figyelem, szigorúan korhatáros tartalom! A kiskorúak sürgősen klikkeljenek arrébb a régebbi posztok közt levő aranyosállatkás matricák valamelyikére! (ők az elkövetők egyébként: Sackfett)
Egyébként tavaly volt kint streetart sátor, meg graffiti fal ugyebár, idén viszont néztem a térképet, meg a Civil Szigetes infókat és sajna nyoma nincs semmi ilyesminek.

4 Responses to “18+ Sziget”

  1. yard says:

    viszont lesz stencil workshop + festegetés a meduza sátornál.
    akit érdekel, hogy lehet fasza stencilt csinálni, annak ott a helye
    holnap/holnapután 2h-tól! http://www.sziget.hu/fesztival/programok/helyszin/octopus_osszmuveszeti_helyszin.1634.html?sub1634=1#p16734
    pax

  2. yard says:

    bocs, nem meduza hanem octopus :I

  3. Case says:

    Kár, hogy így eldugták az infót, meg, sajna én csak szerdán voltam kint, szóval erről lemaradtam.. Milyen volt? Meg nincsenek valahol képek arról, hogy milyen stencilek készültek?

  4. yard says:

    brutal-t kéne megkérdezni… én nem tudtam fotózni. am krv jó volt, kb 40pólót festettünk és rengeteg ‘stenciltetkó’ is készült. ha kapok képeket, küldök párat.
    béke

RSS feed for comments on this post.