05 JunWrite4Gold 2011

Majdnem élőben az utolsó pillanatban a Filatori gáthoz költözött (lásd az előző posztot) Write4Gold graffiti versenyről. A mai nap folyamán két vagy három alkalommal az éppen aktuális képekkel.

Emlékeztetőül a résztvevő csapatok:
Yugo 80 – Belgrád, Szerbia
eFectS – Eger, Magyarország
Point 3 Crew – Pozsony, Szlovákia
TFC – Poznan, Lengyelország
Downtown – Budapest, Magyarország

Update!

Megvan a hivatalos végeredmény:
1. hely: eFectS – Eger, Magyarország
2. hely: Downtown – Budapest, Magyarország
3. hely: Yugo 80 – Belgrád, Szerbia
megosztott negyedik hely:
Point 3 Crew – Pozsony, Szlovákia és TFC – Poznan, Lengyelország

Plusz a tegnap beigért videó a versenyről (bő egy órával a befejezés előttről):

– Final –

És végül a befejezett munkák (zárójelben a zsűri által megadott szó / szavak). A nyerteseket egyelőre még nem tudom, amint meglesz az infó, majd kiírom azt is. Ha speciel nekem kellett volna dönteni, akkor nem nagyon tudtam volna választani a szerbek és az egriek közt, max az döntött volna az előbbiek javára, hogy az újrahasznosítós alapkoncepcióból ők hozták ki a legtöbbet az öt csapat közül. De a másik három munka is nagyon korrekt volt, meg úgy egyébként, inden kavarodás ellenére jó volt az egész verseny, szóval reméljük jövőre újra nálunk lesz majd a közép európai döntő. Alább a képek, holnap pedig, ha nem jön közbe semmi, lesz még egy videó is, a szombat késő délutáni állásról.

Throw ups (WINGS)

Tags (TRASH)

Graffiti concept painting (RECYCLING WORLD)

Yugo 80 (Belgrád, Szerbia)

eFectS (Eger, Magyarország)

Point 3 Crew (Pozsony, Szlovákia)

TFC (Poznan, Lengyelország)

Downtown (Budapest, Magyarország)

Pluszba pedig a verseny ideje alatt, de azon kívűl készült három graffiti:

– 19:00 –

Hat után valamivel bekövetkezett az, amitől a hét addigi időjárása miatt mindenki félt és elkezdett zuhogni az eső, de szerencsére negyed óráig sem tartott, így nem sokáig állt miatta a verseny.  Mivel (a throw-up és tag verseny kész cuccait látva) már végképp zavarossá vált számomra, hogy akor most hány csapat is versenyez, utánakérdeztem a dolognak és kiderült, hogy az eredetileg behirdetett négy mellé még kicsit utolsó pillanatosként hozzácsapódott egy Downtown néven futó budapesti crew is, szóval így már sikerült belőni, hogy melyik graffiti kikhez tartozik. Hétre egyébként már a finis közelében volt az összes munka, az eredményhirdetés pedig elvileg nyolc körül lett volna, de azt sajna nem tudtam megvárni, így a befejezett művekről majd csak holnap lesz kép. Közben egyébként kiderült, hogy a hirtelen helyszínváltásnak, ahogy az sajna várható volt, pár régebbi cucc mellett áldozatul esett egy alig egy nappal korábban felkerült GG / Deneb kombó is.

Yugo 80 (Serbia)

eFectS (Hungary)

Point 3 Crew (Slovakia)

TFC (Poland)

Downtown (Hungary)

– 16:00 –

Kezdenek alakulni a melók, plusz van pár versenyen kívűl készülő graff is, szóval azokat is hozzácsaptam a végére bónusznak.

– 13:00 –

8 Responses to “Write4Gold 2011”

  1. Petyka says:

    Megengeded, hogy az elkészült graffitikről ezt az öt hosszú képet leközöljem a blogon (forrás+link)?

  2. Case says:

    persze, nyugodtan. :)

  3. Petyka says:

    Köszi szépen! :)

  4. stranger73 says:

    szia! a cikkben található képek közül sok linkként mutat a throwupos fotóra. gondolom nem direkt. :)

  5. Case says:

    Ohh, és tényleg, kicsit sokat, meg kapkodva szerkesztgettem a html kódokat szombaton, akkor csúszhatott be a hiba, de javítom is mindjárt, köszi! :)

  6. Case says:

    Kiposztoltam a végeredményt is (az egrieknek gratula!), plusz az igért videót.
    Ha nem jön közbe semmi, akkor holnap, max. holnap után jönnek majd a Gödör 3G Graffiti Jam képek is vasárnapról.

  7. […] hete, teljesen véletlenül futottam bele a belvárosban ebbe a kisteherautóba, amit az idei Write4Gold verseny budapesti fordulójának nyertes csapatában is résztvevő Mr Zero dekorált ki. Még sok […]

  8. […] Avantgarde blogon) alkalmával felkerült melók foglalták el, de emellett ez-az megmaradt még a Write4Gold verseny idejéből is, meg persze volt jópár új cucc is. Ezek közül a legfrissebbak a poszt eleje fele […]

RSS feed for comments on this post.