03 JunGödör 3G Graffiti Jam vasárnap

Eléggé sűrű hétvégénk lesz: szombaton ugyebár a már többször emlegetett Write4Gold lesz a Grund hostelben, vasárnap pedig, mint kiderült, a Gödörben lesz egy graffitis verseny. A hely tulajai még tavaly év vége felé indítottak egy projektet 3. Generáció (3G) név alatt, amiben az állandóan a téren piknikelő fiatalokat igyekeznek bevonni közösségi és kulturális programokba és a mostani rendezvény is ennek a kezdeményezésnek a része.  A célja elvileg az, hogy a taggelés helyett, inkább a komolyabb graffitik felé tereljék a fiatalok érdeklődősét és habár elsősorban olyanok jelentkezését várták, akik a non-stop a környéken tébláboló társaságok valamelyikéhez tartoznak, akárki más is jelenkezhetett a versenyre júni másodikáig egy korábbi munkáról készült fotóval.

Maga a verseny a tíz, zsűri által kiválasztott nevezővel 14:00 és 19:00 közt lesz (díjazás közönségszavazással), utána pedig negyed kilenctől, bent a klubban Akkezdet Phiai koncert zárja a programot.

One Response to “Gödör 3G Graffiti Jam vasárnap”

  1. […] egy nappal a Write4Gold után egy másik graffitis rendezvény is volt a városban, a Gödör klubosok szervezésében, 3G Graffiti Jam […]

RSS feed for comments on this post.