25 JanBeat Lab vol.4

Február huszadikán lesz az első idei Beat Lab és megint nagyon erős programot hoztak össze a szervezők, zeneileg is (szokás szerint a hazai underground hip-hop színtér legjobbjai közül meghívva párat), meg graffitis szempontból is: kiállítás tavalyi fotókból, videóvetétés és élő graffitifestés. Sajna én eddig csak az első Beat Lab cuccra jutottam el, ami tavaly februárban volt (az ott készült képekért klikk ide), a másik kettő kimaradt más programok miatt és sajna ezzel is az lesz a helyzet, de aki tud menjen, ha lesz olyan jó, mint az első, akkor simán megéri. Aztán legközelebb meg csak eljutok már én is. Helyszín a K2 (Üllői út 51., két percre a Üllői / Ferenc krt. kereszteződéstől), beugró egy ezres, a nagyobb flyerért klikk az alábbi képekre, bővebb infóért pedig ide.

12 Responses to “Beat Lab vol.4”

  1. Madar says:

    és lesz egy még nagyobb meglepi is, méghozzá Ragadozó 2 !!

    itt az új flyer :
    http://www.fotolog.com/ragadozo

  2. Case says:

    nem igaz, nem hiszem el, hogy erről is lemaradok…. De a flyert cserélem majd, meg kösz az infót! :)

  3. Madar says:

    ne már nem jössz?

  4. Case says:

    áhh, írtam fentebb is, hogy sajna nem, mert van arra a napra egy másik program, fél városnyival odébb, amit ha akarnék sem tudnék lemondani, szóval kimarad, pedig program alapján ez lesz az eddigi legerösebb beat lab.. :(

  5. Madar says:

    reméljük reméljük reméljük :D nah majd legközelebb!

  6. mrarm4 says:

    Voltam beat labon kurvajagellok elcseszték az egészet :S plussz a kannáimat is elvitték szal kapják be

  7. Case says:

    Jah, hallottam, hogy poliszakció volt, de volt valami indok, vagy csak úgy gondolták, hogy ez egy nagyszerü alkalom a razziára?

  8. madar says:

    inkább nagyszerű lehetőség, hogy lehessen razziázni :) amugy aki lelépett az jó hülye volt, a menekülőket természetesen rednesen átmotozták… kár hogy birkásodtak az emberek.. mi végig voltunk és igaz elég feszélyezett hangulat volt utána, de azért családiasan eltöltöttük az időt!
    ui.: acab..

  9. Case says:

    Kár, hogy így elcseszte a rendezvényt a razzia.. De azért remélem lesz még Beat Lab ettöl függetelenül.

  10. madar says:

    lesz lesz :)

  11. 1knuR says:

    nemvolt annyira rossz.leszámitva a sok 12 évest akik halálon voltak..meg a rendőr geciket..kurva annyukat:)

  12. […] krt. keresztezÅ‘déstÅ‘l), már nem nagyon írnék le újra mindent mivel ezt Case már megtette!Katt!…Csak kiegészteném az új flyerrel amin már a Ragadozó2. […]

RSS feed for comments on this post.