14 MayDorottya

A Dorottya utcai kortárs művészeti galéria (ami az ötkerben van/volt, az Sofitel hoteltől balra) még tavaly nyáron zárt be valamikor az épület felújítása miatt, én viszont csak egy-két hónapja keveredtem el arra véletlenül és akkor tünt fel ez is, meg az is, hogy amolyan búcsúkiállításként streetartosokkal támadtatták be a helyet, aminek eredményét láthatjátok alább. A festményeket Budhatomi, Torzmerev és a Kultplay blog vonatkozó bejegyzése szerint egy bizonyos Anti követte el. Szintén ugyanott sokkal jobb képek vannak a két oldalfalról (melyeket én már csak a kirakaton keresztül próbáltam valahogy fotózgatni), plusz jópár “making of” kép is még mellé.
Random kiegészítésként annyi, hogy a 1000%/TorzMerev oldal geocities-en van, ami elvileg nemsokára végleg megszűnik, szóval érdemes onnan elmentegetni a tartalmat, ha valaki szeretné megőrizni az utókornak.

One Response to “Dorottya”

  1. […] kapcsolódó meló a blogból: Nefelejcs projekt, Roham Bár, Mumus, Tűzraktér nagyterem, Dorottya utca , Kultiplex (alsó két kép), Bubi Feszt, metro4 Rákóczi tér valamint ez és ez és még […]

RSS feed for comments on this post.